Onkologidagarna 2022

Uppsala 22-24 mars

Program

Villkor

Betalning
En faktura med 30 dagars betalningsvillkor kommer att skickas till er via e-post/post med din angivna fakturaadress cirka 6 veckor innan konferensen. Hanteringsavgift: Faktura 95,- kreditkort 0,-

Avbokning konferens
Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats gör du detta skriftligen via epost till Företagsresor. Om avbokning görs till och med den 21 februari kommer en avbokningsavgift på 500,-att debiteras. Vid avbokning från och med 22 februari debiteras hela konferensavgiften.

Avbokning logi
För avbokning/ändring av hotellnätter fram till och med den 6 februari återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad om 250,- för varje rum. Vid avbokning därefter kan ingen återbetalning göras. Alla ändringar måste göra skriftligt till onkologidagarna@foretagsresor.se

Byte av deltagare
Om du inte har möjlighet att delta på mötet, kan du gärna överlåta din plats mot en avgift på 250,-. Kontakta Företagsresor om detta blir aktuellt.

Ändring av faktureringsadress
Vid omdebitering av en utställd faktura på grund av felaktigt angiven fakturaadress, debiteras en avgift på 450,-.

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Företagsresor är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Friskrivningsklausul
Arrangörerna och Företagsresor ansvarar inte för några skador/förlorade ägodelar tillhörande deltagare, ej heller skadat eller förlorat bagage.

Hantering av personuppgifter
Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftsförordningen (GDPR).
De personuppgifter som du lämnar i samband med anmälan till konferensen är nödvändiga för att vi ska kunna administrera ditt deltagande samt skicka ut eventuell utvärdering, därefter raderar vi dina personuppgifter.
Du kan när som helst be att få dina personuppgifter rättade eller borttagna.

Alla priser exkl. moms