Välkomna till Onkologidagarna 2024

19 – 21 mars i Malmö!

Vi inom den onkologiska verksamheten i Lund och Malmö har det stora nöjet att tillsammans med Svensk onkologisk förening (SOF) och Sjuksköterskor i Cancervård (SiC) hälsa alla som arbetar inom cancervård välkomna till Malmö och Onkologidagarna 2024!

”Framtidens onkologi – i Sverige och i världen” är temat för årets möte. Vi utlovar ett brett program i parallella sessioner, med många intressanta föreläsningar, posterdiskussioner och möjlighet till utbyte av erfarenheter mellan professioner, kliniker och industrin. Programmet pågår från tisdag lunch till torsdag eftermiddag. Onsdag kväll hålls konferensmiddag med unik utsikt över Öresund.

I anslutning till Onkologidagarna anordnas även Kontaktsjuksköterskedagen, ST-kurs i palliativ medicin och Nationellt Strålmöte, se program.

Är du medlem i föreningen Sjuksköterskor i Cancervård? Då har du möjlighet att söka stipendium för att täcka kostnaden för deltagaravgiften till Onkologidagarna, Nationella kontaktsjuksköterskedagen eller Nationella strålmötet. Klicka här.

Kongressen hålls på Clarion Hotel Malmö Live, som erbjuder en högklassig konferensanläggning och hotell i centrala Malmö.

Vi ses på Onkologidagarna i Malmö!
Varmt välkomna!

Signe Friesland, Ordförande i Svensk onkologisk förening
Bodil Westman, Ordförande i Sjuksköterskor i cancervård
Silke Engelholm, verksamhetschef, lokal arrangör

        

I samband med Onkologidagarna hålls fler andra möten i Malmö samma vecka.